0031 (0)6-43543161 info@thegreennib.nl

Originele en speciaal voor jou

Handgeletterde
Logo’s

Je hebt een geweldige onderneming, je bent goed in je vak maar je hebt nog geen logo. Of je huidige logo en huisstijl passen niet helemaal meer bij wie je bent en wat je doet. Hoe tof zou het zijn om een uniek en origineel handgetekend logo te hebben waar je helemaal blij van wordt?

Hoe werkt het?

Persoonlijke aandacht, echte samenwerking en jouw glimlach: daar ga ik voor. Ik geloof dat we samen tot het beste resultaat komen. Daarom vertel ik je graag hoe het proces gaat, zodat je precies weet wat je mag verwachten. Dat is wel zo fijn :).

Intake

N.a.v. jouw bericht (naar info@thegreennib.nl) doen een belletje via Zoom of telefoon waarin we kort met elkaar kennismaken. We nemen enkele vragen door en je geeft aan waar je naar op zoek bent. Deze intake is uiteraard geheel vrijblijvend. Een perfect moment om te kijken of we matchen.

Inspiratie- & wensensessie

Als we matchen (yay!) en je hebt een pakket uitgekozen en akkoord gegeven op de offerte en algemene voorwaarden, plannen we een inspiratie- & wensensessie in. Hier gaan we lekker diep in op wie je bent, waar je blij van wordt en wat je wil uitstralen. Je brengt jouw Google- en/of Pinterestideeën mee en samen nemen we alles zorgvuldig door.

3 concepten

Met alle inspiratie ga ik voor je aan de slag. Binnen 1-2 weken ontvang je 3 verschillende handgetekende concepten. Deze schetsfase gebeurt voornamelijk met potlood op papier en/of iPad en Apple Pencil. Het zijn ruwe concepten en geven je zo een goed beeld van de eerste ideeeën.

3 Feedbackronden

In totaal zijn er maar liefst 3 feedbackmomenten:
1) Je kiest het concept dat ik uitwerk op papier / de iPad. Op deze uitwerking werpen we samen een goeie blik.
2) Ik pas de aanpassingen toe in een digitale proefschets. Hier is nog ruimte voor (grotere) aanpassingen. Voordat ik ga vectoriseren, leg ik het ontwerp aan je voor.
3) Na je akkoord, vectoriseer ik het ontwerp. Mocht je nog wat willen tweaken, dan kan dat in deze laatste ronde.

Levertijd: De uitwerking van de schetsen en feedback is 1-2 weken. Jouw feedback ontvang ik graag binnen 1 week maar ook hier kijken we samen naar wat kan en past.

Oplevering

Yes! Je bent helemaal blij en akkoord met je logo. Te gek! Na ontvangst van de eventuele eindbetaling, ontvang je jouw logo in de afgesproken bestandsformaten. In de pakketten staan de specificaties. Voor alle varianten ontvang je de volgende  bestandsformaten: .jpg, .png, .pdf en .eps.

Levertijd: 1-2 weken na uitwerking feedbackronde 3.

Review

We hebben samen jouw logoproject afgerond en jij gebruikt je logo naar hartelust. Daar worden we natuurlijk heel blij van! Ik zal je na de afronding dan ook nog even vragen wat je van de samenwerking vond en of je een klein stukje zou willen schrijven. Zo leren we ervan en kunnen we het proces eventueel verbeteren. En dan zijn we helemaal blij.

Een logo waar je
verliefd op wordt 😍

Voor Marieke van MaMarketing.nl mocht ik haar vernieuwde logo ontwerpen. Samen hebben we gebrainstormd en gedroomd. Daar kwamen concepten uit en na de feedbackronden zijn we samen gekomen tot het knallende resultaat! 

Ik was opzoek naar iemand die een logo kon maken voor mijn nieuwe bedrijfsnaam. Het moest een logo zijn dat niet iedereen heeft en echt bij mij past. Toen kwam ik bij Joke uit en zij heeft mij echt zo fijn geholpen! Ze stopt niet totdat je verliefd wordt op je logo! Ze stelt de juist vragen en is heel betrokken. Ze wil echt dat het logo jou uitstraalt, en dat is 100% gelukt! Als je een nieuw logo wil, moet je echt bij Joke zijn. Dan heb je een logo waar je verliefd op wordt!

Marieke Janssen

MaMarketing.nl

KIes je pakket

Er is vanalles mogelijk. Neem vooral contact op als je vragen hebt. Ik hoor je graag!

Jouw bedrijf, jouw logo, jouw glimlach.

Je droomt van een logo waar je blij van wordt! Hoe fijn zou het zijn als je jouw wensen en dromen kunt delen en dat je een logo hebt waar je verliefd op wordt? Stuur me een mailtje (info@thegreennib.nl) of een appje (06-43543161) en dan plannen we gauw een intake. Super leuk! Tot snel? x Joke

Op naar dat

toffe logo!

App (06-45343161) of mail me.
Ik hoor je graag.